tirsdag 19. mai 2009

forskjellige kokemetoder

koking- dekkes med veske og varmebehandles ved 100g
damping- varmebehandles ved hjelp av damp fra væske
posjering- trekker i væske på en temp rett under kokepunkt
blansjering-gis raskt oppkok før det kjøles raskt ned
vakuumkoking-varmebehandles i emballasjen ved hjelp av damp eller ved å ligge i varm væske
kok og kjøl- varmebehandles i embalasjen ved hjelp av damp eller varm væske og kjøles raskt
capkold metoden- tilbredt mat suges over i varmebestandig embalasje, og kjøles ned i trommel med isvann

17 kommentarer:

Peter Olsen sa...

jeg trenger svar til ett skoleprosjekt idiot

Peter Olsen sa...

Peter Olsen har stor tiss

Peter Olsen sa...

Peter Olsen for laifeee

Peter Olsen sa...

Hvis du ikke gir meg svar tar jeg sjølmord

Peter Olsen sa...

Hilsen peter Olsen

Peter Olsen sa...

Peter Olsen out

Rasmus Vik sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Rasmus Vik sa...

peter Olsen hei hei

Rasmus Vik sa...

Rasmus is in The house

Rasmus Vik sa...

Veit du hva eg hatar petar

Gunnar Hansen sa...

Jeg vil ta selvmord!!!!

Rasmus Vik sa...

Enig

Rasmus Vik sa...

Når da jeg har en plan for selvmordet kolsåstoppen kl 17:45 PRESIST

Gunnar Hansen sa...

Ja vi ses vi tar med kniv

Gunnar Hansen sa...

I am a niga dudes. I forming from Syria.

Rasmus Vik sa...

Ka skjedde du kom ikkje

Nokkan sa...

Hva i all verden skjedde her. Hun bare prøver å hjelpe