koking- dekkes med veske og varmebehandles ved 100g
damping- varmebehandles ved hjelp av damp fra væske
posjering- trekker i væske på en temp rett under kokepunkt
blansjering-gis raskt oppkok før det kjøles raskt ned
vakuumkoking-varmebehandles i emballasjen ved hjelp av damp eller ved å ligge i varm væske
kok og kjøl- varmebehandles i embalasjen ved hjelp av damp eller varm væske og kjøles raskt
capkold metoden- tilbredt mat suges over i varmebestandig embalasje, og kjøles ned i trommel med isvann
tirsdag 19. mai 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
17 kommentarer:
jeg trenger svar til ett skoleprosjekt idiot
Peter Olsen har stor tiss
Peter Olsen for laifeee
Hvis du ikke gir meg svar tar jeg sjølmord
Hilsen peter Olsen
Peter Olsen out
peter Olsen hei hei
Rasmus is in The house
Veit du hva eg hatar petar
Jeg vil ta selvmord!!!!
Enig
Når da jeg har en plan for selvmordet kolsåstoppen kl 17:45 PRESIST
Ja vi ses vi tar med kniv
I am a niga dudes. I forming from Syria.
Ka skjedde du kom ikkje
Hva i all verden skjedde her. Hun bare prøver å hjelpe
Legg inn en kommentar