koking- dekkes med veske og varmebehandles ved 100g
damping- varmebehandles ved hjelp av damp fra væske
posjering- trekker i væske på en temp rett under kokepunkt
blansjering-gis raskt oppkok før det kjøles raskt ned
vakuumkoking-varmebehandles i emballasjen ved hjelp av damp eller ved å ligge i varm væske
kok og kjøl- varmebehandles i embalasjen ved hjelp av damp eller varm væske og kjøles raskt
capkold metoden- tilbredt mat suges over i varmebestandig embalasje, og kjøles ned i trommel med isvann
jeg trenger svar til ett skoleprosjekt idiot
SvarSlettPeter Olsen har stor tiss
SvarSlettPeter Olsen for laifeee
SvarSlettHvis du ikke gir meg svar tar jeg sjølmord
SvarSlettHilsen peter Olsen
SvarSlettPeter Olsen out
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettpeter Olsen hei hei
SvarSlettRasmus is in The house
SvarSlettVeit du hva eg hatar petar
SvarSlettJeg vil ta selvmord!!!!
SvarSlettEnig
SvarSlettNår da jeg har en plan for selvmordet kolsåstoppen kl 17:45 PRESIST
SvarSlettJa vi ses vi tar med kniv
SvarSlettI am a niga dudes. I forming from Syria.
SvarSlettKa skjedde du kom ikkje
SvarSlettHva i all verden skjedde her. Hun bare prøver å hjelpe
SvarSlett